DE ARBEIDERSP FICTIE Simon Wroe Chop chop Overleven in de keuken van een toprestaurant Simon Wroe (1983) is freelancejournalistte Londen en voormalige chef-kok. Hij schrijft over eten, kunst en cultuur voor o.a. The Economist, Prospect magazine, The Times en The Guardian. Zijn debuutroman Chop Chop werd reeds voor verschijnen aan vele landen verkocht. @simon_wroe PROMOTIE • Interviews mogelijk in Londen • Voorpublicatie • Facebookacties • Voorproefjes voor de consument • Mailing naar culinaire bladen • Prijsvragen Gordon Ramsay meets Dexter Als ‘Monocle’, een gesjeesde student, restaurant The Swan betreedt, droomt hij ervan zich tegenover zijn ouders te bewijzen. Maar in zijn nieuwe functie van keukenhulpje worden zijn hoge verwachtingen en zachte handen al snel vermorzeld onder het wrede regime van hoofdchef Bob. Na veel afzien lijkt Monocle eindelijk geaccepteerd te worden als een volwaardige collega. Maar achter de gevel van het toprestaurant gaat een duister geheim schuil... Oorspronkelijke titel Chop Chop Vertaling Auke Leistra Omslag Sander Patelski Paperback 14 x 21,5 cm | 288 pag. | 5 19,95 ISBN 978 90 295 8895 9 | NUR 302 Verschijnt mei 2014 9 789029 588959 • Als Chop Chop een gerecht was, zou ik naar meer hunkeren. – Anya von Bremzen, schrijfster van Mastering the Art • Perfect leesvoer voor liefhebbers van Herman Koch, John Irving en Irvine Welsh. of Soviet Cooking 28 Pagina 29
Pagina 31Scoor meer met een online winkel in uw relatiemagazines. Velen gingen u voor en publiceerden onderwijs magazines online.
AP|AWB Voorjaarsaanbieding 2014 Lees publicatie 2Home